Tørkoppveien 2, 1570 Dilling

- over 40 års erfaring med tilhengere -

Tilhengere

Bredsand Bil & Tilhengersenter AS har et stort utvalg og tilbyr tilhengere av høy kvalitet.

Hos Bredsand Bil & TilhengerSenter har vi et solid utvalg med tilhengere fra Ifor Williams, Brenderup og Tredal. Vi har eget verksted, stort delelager og over 40 års erfaring i bransjen! Våre kunder kommer fra hele landet og har meget konkurransedyktige priser.

Ifor Williams tilhengere er kjent for sin kvalitet og utholdenhet, hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk.

Felles for alle Ifor Williams hengere er den spisskompetansen som har blitt implementert i produksjonen. Ikke bare er hver enkelt tilhenger basert på solid kunnskap,
vi har sørget for at det utelukkende inngår kvalitetsmaterialer i produksjonen.
Du kan derfor alltid føle deg trygg på at en tilhenger fra Ifor Williams, er en tilhenger langt over vanlig standard.

Med tilhengeren som utgangspunkt vil vi hos Brenderup løse alle mulige transportoppgaver. Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet.

For å gjøre tilhengerne våre enda smartere og mer fleksible, har vi utviklet en rekke tilbehør i form av kapell, lastenett, oppkjøringsramper, nettgrinder, hetter og alt man kan komme til å trenge.

Tredal AS er et selskap som utvikler, produserer og selger tilhengere av høy standard laget i Norge for norske forhold i over 100 år.

Vi besitter stor kunnskap om utvikling og produksjon av tilhengere. Sammen med kvalitetskomponenter fra de beste underleverandørene tilbyr vi et produkt man skal ha glede og nytte av i en årrekke.
Vår egenutviklede Spirax fjæringsysstem, gir våre tilhengere markedsledende kjørekomfort.
Som kunde skal man oppleve fordelene med en Tredal tilhenger når man bruker den. Vi kaller det proffhenger med kjøreglede.

Åpningstider (sommer) 1. mars - 1. november:

Man – Fre: 08.00 – 17.00
Lørdager: 09.00 – 13.00

Åpningstider (vinter) 1. november - 1. mars:

Man – Fre: 08.00 – 16.00
Lørdager: Stengt

Kontaktinfo