Tørkoppveien 2, 1570 Dilling

- over 40 års erfaring med tilhengere -

Brenderup

Bredsand har alltid stort utvalg med hengere fra brenderup.

Med tilhengeren som utgangspunkt vil vi hos Brenderup løse alle mulige transportoppgaver. Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet.

Hos bredsand bil & tilhengersenter as fører vi alltid et stort utvalg med hengere fra brenderup.

ÅPNINGSTIDER:

Man – Fre: 08.00 – 16.00
Lørdager: Stengt

Bredsand Bil & Tilhengersenter AS
Tørkoppveien 2
1570 Dilling
TLF: 69265530

Stabile allroundvogner med lavt tyngdepunkt for høy sikkerhet, enkel lasting og godt veigrep. Velg gittgrind slik at du kan laste høyere, tipp slik at det er lett å få ombord gressklipperen eller trekk for å værbeskytte lasten.

Optimal lastebredde ettersom at hjulene er montert under plattformen. Nedfellbare lemmer rundt slik at det er enkelt å laste og losse med truck. Den høybygde plattformen kan også brukes som arbeidsplattform.

Bredsand har et stort utvalg med tilhengere, båttransport, båtopptrekksvogn – det viktige er ikke hva du kaller den.
Det viktige er at du raskt, enkelt og sikkert kan sjøsette planene dine.

Brenderup sine skaphengere passer alle som vil beskytte og tildekke varene sine. Sidene på skaphengerne er store og flate og egner seg godt til å eksponere varemerket/bedriften din om det er ønskelig.

God lastevinkel, nedfellbare lem og lasteplan som kan tippes gjør jobben mye enklere. Til og med tunge ting som maskiner eller grus kan du du laste lett og smidig på egen hånd med våre tipphenger.

Velkommen til å velge blant Brenderup sine autotransportere, der noen modeller har ekstra brede eller forlengede plattformer som gjør transport av personbiler og motorsykler sikkert og smidig.

Våre maskintransportere tar en stor belastning av skuldrene dine.
Takket være lavt tyngdepunkt, stabile kjøreegenskaper og gjennomtenkte oppkjøringsvinkler, får du tingene på plass uten problemer.

Brenderup henger til snøscooter. Stor lasteflate, lav oppkjøringsvinkel og ekstra fester midt på plattformen for sikker transport av en snøscooter – eller to. Leter du etter et tilhenger som tåler tøffe tak, er du garantert på sporet her.

Med MC-henger fra Brenderup så får du en tilhenger som er dedikert til motorsykkelen. Med nedfellbar lysrampe, uttrekkbar oppkjøringsrampe og gode kjøreegenskaper.

Hengere til vannsport. Enkleste vei til sjøsetting med våre spesialkonstruerte hengere til vannscooter, kajakk, kano og gummibåt kan du utforske nye farvann helt uten bekymring.

Åpningstider (sommer) 1. mars - 1. november:

Man – Fre: 08.00 – 17.00
Lørdager: 09.00 – 13.00

Åpningstider (vinter) 1. november - 1. mars:

Man – Fre: 08.00 – 16.00
Lørdager: Stengt

Kontaktinfo